Kolorado | ladies hair salon

Kolorado ladies hair salon is dé kleursalon van Eindhoven. De wensen van de klant in combinatie met de passie en ervaring van het team, leiden tot het beste resultaat; een op maat gemaakt kapsel waar het budget van de klant de mogelijkheden bepaalt maar geen invloed heeft op de kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor een klassieke basiskleuring of een compleet andere, gedurfde look.

Roland heeft jarenlange ervaring in het kappersvak. Als stylist, ondernemer en ook als docent op het Summa College waar hij 8 jaar lang de kappers van de toekomst heeft opgeleid. Zijn herensalon Kapper Roland - A True Gentlemen's Barbershop is een begrip in de wijde omtrek. Deze trendy barbershop biedt klanten een eigentijdse look in een karakteristieke omgeving.

Bij Kolorado kun je in de eerste plaats terecht voor een professionele nieuwe kleur en/of coupe, maar er is veel meer dan dat. Muziek speelt ook een centrale rol bij Kapper Roland en Kolorado. Periodiek komt er een band of zanger de sfeer in de salons verhogen.