Team Kolorado

Marieke

Marieke

Mijn eerste werkstuk op de basisschool ging over de kapper. Dat werkstuk heb ik nog steeds. Ook deed ik alle galakapsels van vriendinnen toen we op de middelbare school zaten. Nu zijn bruidskapsels nog steeds mijn favoriete bezigheid.

Mensen blij maken en creatief bezig zijn. Dat is het mooiste van ons vak. Bij Roland krijg ik gelukkig uitgebreid de kans om mijn creativiteit te uiten. Door middel van trainingen en wedstrijden blijf ik mezelf continu vernieuwen en verbeteren. 

Hobby’s : Hardlopen, reizen en uitgaan
Vakantiebestemming : Azië
Waar word je blij van : Een nieuwe reis plannen
Favoriete muziek : Katy Perry
Dinsdag : 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag : 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag : 08.30 - 16.00 uur
afspraak plannen
Simone

Simone

Het mooiste aan mijn vak is dat je iets unieks kan creëren en daar mensen mee blij kunt maken. Je kunt je creativiteit kwijt en bent altijd met je handen bezig. Ook de mode blijft veranderen en jij zelf dus ook, je kunt bij blijven leren en steeds nieuwe dingen proberen. Hierdoor heb ik veel plezier in mijn werk, er blijft verandering. Ook volg ik veel kappers op instagram, hier haal ik ook veel inspiratie vandaan. Ook de niet grote namen in de kapperswereld kunnen zeer mooie creaties maken! 

Hobby's : Zingen en gamen!
Vakantiebestemming : Een vakantie vol muziek
Waar word je blij van : Concerten, zingen alsof m’n leven ervan af hangt
Favoriete muziek : Paramore
Vrijdag : 08.30 - 16.30 uur
Zaterdag : 08.30 - 16.00 uur
afspraak plannen
Dewi

Dewi

Op mijn tiende jaar had ik al een kapsalon gemaakt in de garage met een vriendin. Ik wist toen al dat ik kapster wilde worden.

Ik ben blij dat ik in deze salon kan werken, dit is een creatieve salon en daar kan ik mij creativiteit goed in uiten. Ooit hoop ik op een podium te kunnen staan en net zo goed te worden als Hester Wernert, dat is mijn droom. 

Hobbys : Shoppen, uit eten, op vakantie gaan
Vakantiebestemming : Turkije
Waar word je blij van : De hele dag shoppen
Favoriete muziek : Jennifer lopez
Woensdag : 08.30 - 17.30 uur
Donderdag : 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag : 11.00 - 17.30 uur
Zaterdag : 08.30 - 16.00 uur
afspraak plannen
Tamara

Tamara

Het mooie van het kappersvak vind ik de diversiteit, de ene volgt de trends en een ander houdt het lekker bij wat ze gewend is. Tijdens mijn middelbare school heb ik al voor de vooropleiding uiterlijke verzorging gekozen, waardoor mijn voorkeur de haarverzorging is geworden. En als ik nu terugkijk naar vroeger hebben mijn barbiepoppen niet meer de oorspronkelijke haarlengte.

Hobby's : Zwemmen
Vakantiebestemming : Portugal, Spanje, België, Nederland
Waar word je blij van : Een zonnige dag
Favoriete muziek : Kensington
Donderdag : 09.30 - 17.30 uur
afspraak plannen